Tech Sharks

Tech Sharks was op zoek naar een nieuwe partner voor de loonadministratie.

Tech Sharks is dé specialist op het gebied van arbeid & techniek. Ze bemiddelen technisch personeel van LBO- tot WO-niveau naar een nieuwe, vaste baan. Zo’n twee jaar geleden waren zij op zoek naar een nieuwe partner voor de loonadministratie.

“Een collega en ik kenden Loonvisie vanuit een vorige werkgever, waar we altijd naar grote tevredenheid met Loonvisie hebben gewerkt.
We maakten eerst gebruik van een ander salariskantoor. Helaas werden de stukken met regelmaat te laat geleverd.  Het leek ons een logische stap om te kiezen voor een bedrijf waar we eerder al goede ervaringen mee hadden.”

“Bij Loonvisie kunnen we er vanuit gaan dat alles op tijd wordt aangeleverd. Als we met vragen zitten kunnen we altijd iemand bereiken die ons een goed en duidelijk antwoord geeft. Een antwoord waar we echt verder mee kunnen. Loonvisie heeft de kennis. Daarnaast verloopt de communicatie vanuit Loonvisie duidelijk. We weten altijd waar we aan toe zijn.”

 

Odette Ketels, Tech Sharks.

Wilt u weten wat Loonvisie voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking.

  • Bel mij terug

    Heeft u een vraag? Vul onderstaande in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  • Inschrijven nieuwsbrief

    Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
  • Disclaimer

    Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.