Suzanne Hoefnagels van Hoefnagels Administratie- & Belastingadvies

Hoefnagels Administratie- & Belastingadvies moest overstappen naar een ander softwareprogramma, maar daar zaten nogal wat kosten aan verbonden. Via de software van Loonvisie kunnen ze nu verder.

“Bij Hoefnagels Administratie- & Belastingadvies werd voor de verwerking van de salarisadministraties gewerkt met het softwareprogramma Lopac. Per 1 januari 2014 moesten we overstappen naar een ander softwareprogramma, onze voorkeur ging uit naar Unit4 Personeel & Salaris. Zelf wilden we niet het hele pakket aanschaffen, omdat het nogal een investering is, aan de ene kant vanwege de aanschafprijs, aan de andere kant ook voornamelijk in tijd. Op dat moment ben ik via Tim Schuurmans in contact gekomen met Loonvisie. Zij boden ons de mogelijkheid onze eigen administratie via de software van Loonvisie te regelen.”

 “Wij hebben geen omkijken naar de ICT achter de software, we hoeven geen updates te draaien, we hebben een goede backup en we hebben geen omkijken gehad naar de conversie van de gegevens naar het nieuwe programma. Dat alles wordt voor ons door Loonvisie geregeld. Voor onze bedrijfsvoering is dit ideaal.”

 “We hebben altijd goed contact met Loonvisie. Met vragen kunnen we direct terecht en onze problemen worden altijd snel opgelost.”

 “Loonvisie organiseert jaarlijks een actualiteiten bijeenkomst. Ik ben nu twee keer naar deze bijeenkomsten geweest. Beiden heb ik zeer informatief gevonden en een volgende keer ga ik zeker weer. Het is een aanrader voor iedereen om op de hoogte te blijven.”

Suzanne Hoefnagels, Hoefnagels Administratie- & Belastingadvies.

Wilt u weten wat Loonvisie voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking.

  • Bel mij terug

    Heeft u een vraag? Vul onderstaande in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  • Inschrijven nieuwsbrief

    Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
  • Disclaimer

    Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.