Snel inzicht in regelingen via de Advieswijzer doelgroepregister

Wilt u snel inzicht krijgen in welke regelingen er zijn als u iemand in dienst neemt of heeft die in het doelgroepregister staat? Bekijk dan de Advieswijzer doelgroepregister op uwv.nl.

Hoe weet ik of iemand in het doelgroepregister staat?

Om de Advieswijzer doelgroepregister goed te kunnen gebruiken, moet u weten of uw werknemer, een sollicitant, uitzendkracht of gedetacheerde werknemer in het doelgroepregister staat. U kunt via het werkgeversportaal op 2 manieren opvragen of iemand in het doelgroepregister staat: met zijn burgerservicenummer of met uw loonheffingennummer.

Wie staan er in het doelgroepregister?

In het doelgroepregister staan onder andere alle personen die onder de banenafspraak vallen.

Om de privacy van mensen in het register te beschermen, kan alleen gericht worden opgevraagd of uw werknemer, een sollicitant, uitzendkracht of gedetacheerde werknemer in het register is opgenomen. Er wordt geen andere informatie gegeven.

Ga snel naar de advieswijzer

Bron: UWV

< terug naar nieuwsoverzicht

  • Bel mij terug

    Heeft u een vraag? Vul onderstaande in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  • Inschrijven nieuwsbrief

    Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
  • Disclaimer

    Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.