Loonvisie Team Metaal

Comfort en klinkend resultaat voor uw administratie en bedrijfsvoering.

Metaalmoeheid? Dat woord kennen we bij Loonvisie niet. Daarvoor zijn ontwikkelingen in metaalnijverheid en metaalelektro te interessant! Team Metaal van Loonvisie adviseert zowel onderhoudsbedrijven en adviesbureaus in hightech en maintenance als gespecialiseerde, zelfstandigen zoals mig-, mag-, tig-lassers en CNC-verspaners.

Benut onze uitgekiende salarissystemen, efficiënte bedrijfsadministratie en renderende adviezen op maat. Profiteer van de bescherming van het harnas, zonder de dwang van het keurslijf. Dus kies voor Team Metaal voor klinkend resultaat!

Uw voordeel

Advies op het gebied van HR, arbeidsrecht, verzekeringen en verzuim.

Efficiency: naast salarisverwerking ook koppeling van urensysteem en tijdregistratie op uw salarissystemen en bedrijfsadministratie.

Signalering bij verzuim en einde arbeidsovereenkomst.

Deskundigheid: Loonvisie is thuis in alle wettelijke regelingen en cao’s voor de sector metaal. Daarnaast houden wij u natuurlijk ook op de hoogte van wetswijzigingen zoals op het gebied van de werkkostenregeling en de WAB.

Meerwaarde: wij zien volop aanknopingspunten voor uw bedrijf in de sterke traditie van BBL-trajecten, bedrijfstakscholen en subsidiemogelijkheden voor de metaal.

Gemak: via een online portaal ziet u altijd en overal hoe uw onderneming ervoor staat.

 

metaalWilt u weten wat onze gespecialiseerde adviseurs voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.

T: (0317) 61 91 25
E: info@loonvisie.nl

  • Bel mij terug

    Heeft u een vraag? Vul onderstaande in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  • Inschrijven nieuwsbrief

    Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
  • Disclaimer

    Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.