Salarisadministratie uitbesteden

Wilt u de salarisadministratie uitbesteden? Dan zit u bij Loonvisie goed. Een team van salarisspecialisten, personeelsadviseurs en arbeidsrechtjuristen zit voor u klaar. Kortom, u kunt bij ons terecht voor al uw vragen en verzoeken rondom salaris- en personeelsadministratie.

Wij nemen graag de volledige salarisadministratie uit handen, maar u kunt er ook voor kiezen om delen uit te besteden. Aan u de keuze. 

Loonvisie biedt u de mogelijkheid uw salarisadministratie in de cloud in te zien. Door het gebruik van HR- en salarissoftware met slimme koppelingen met bijvoorbeeld diverse boekhoud- en planningspakketten, bent u altijd op de hoogte van een actuele stand van zaken en bespaart u veel tijd.

Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden en voordelen in een kennismakingsgesprek. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of het plannen van een afspraak.

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur via 0317 61 9 125 of u kunt een e-mail sturen naar salarisadministratie@loonvisie.nl. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

  • Bel mij terug

    Heeft u een vraag? Vul onderstaande in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  • Inschrijven nieuwsbrief

    Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
  • Disclaimer

    Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.