Salarispakketten

Wij leveren meer dan een salarisstrookje.

Wij willen u ontzorgen bij de salaris- en personeelsadministratie van uw medewerkers. U kunt daarbij kiezen uit diverse pakketten. Wij maken desgewenst de arbeidsovereenkomsten en voeren alle vereiste formaliteiten uit rond het aannemen en ontslaan van personeel. Ook kunnen wij voor u de aan- en afmeldingen verzorgen naar pensioen- en andere inkomensverzekeraars, waarbij we tevens de (voorschot)nota’s kunnen controleren en aanpassen. U bepaalt wat u in eigen hand houdt. En waar u profiteert van het gemak van onze dienstverlening.

Veel van dat gemak bereiken wij dankzij de salarispakketten waarmee we werken, Nmbrs en Unit4.

Uw gegevens kunt u op een veilige manier inzien door in te loggen op onze portal. Afhankelijk van uw keuze voor pakket en functionaliteiten  heeft u toegang tot de personeelsgegevens, digitale loonstroken en meer. Inzicht, overzicht en tijdwinst zijn grote voordelen van deze digitale dienstverlening.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij kijken graag met u mee wat het beste past bij uw situatie. Hierbij kunnen we de salarispakketten op maat voor u inrichten en eventueel koppelen met uw andere bedrijfssoftware.

Contact

  • Bel mij terug

    Heeft u een vraag? Vul onderstaande in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  • Inschrijven nieuwsbrief

    Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
  • Disclaimer

    Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.