Loonvisie Advies

Constateert u ook regelmatig een tekort aan specifieke kennis op uw personeels- en salarisadministratie? Heeft u ook het gevoel telkens het wiel opnieuw uit te vinden?

Wij hebben de ideale oplossing voor u: het Loonvisie advies abonnement

Als u effectief ondersteund wilt worden op het gebied van loonverwerking, arbeidsrecht, loonheffingen en sociale verzekeringswetten, kunt u kiezen voor  het “Loonvisie abonnement”. U kunt zich aansluiten bij Loonvisie voor een gering bedrag per jaar.

Wat wij u hiervoor bieden:

 • Periodieke nieuwsbrieven met actuele informatie;
 • Kort telefonisch advies;
 • Toegang tot jaarlijkse actualiteiten bijeenkomst.

Periodiek actuele informatie
Elk kwartaal ontvangt u van ons een nieuwsbrief met beknopte actuele informatie.

Kort telefonisch advies
10 maal per jaar heeft u bij vragen recht op kort telefonisch advies, conform de hieronder vermelde regels:

Tegen een vooraf bekende vergoeding wordt u geholpen bij vragen op het gebied van loonverwerking, arbeidsrecht, loonheffingen en sociale verzekeringswetgeving.  De te stellen vragen dienen zich te lenen voor een korte beantwoording (maximaal 10 minuten). U mag er van uit gaan dat de medewerkers van onze helpdesk over zodanige deskundigheid beschikken dat zij gangbare vragen direct of in elk geval kort na uw telefonische oproep kunnen beantwoorden. 

Actualiteiten bijeenkomsten
Jaarlijks organiseert Loonvisie in november/december een actualiteitenbijeenkomst. Hier zal ingegaan worden op de veranderingen voor het nieuwe jaar op het gebied van loonverwerking, arbeidsrecht, loonheffingen en sociale verzekeringswetten.

Informatie
Wilt u zich abonneren of wilt u meer informatie. Neem gerust contact met ons op en vraag naar Tim Schuurmans of Anita Reijnders. Wij staan u graag te woord.

Bekijk hier onze brochures ‘Loonvisie advies abonnement‘ en ‘Loonvisie juridisch abonnement‘.

 • Bel mij terug

  Heeft u een vraag? Vul onderstaande in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

 • Inschrijven nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
 • Disclaimer

  Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.