Salaris

Het salaris… uw medewerkers gaan er van uit dat ze het op het afgesproken moment ontvangen en alles dan in orde is. Maar hier komt nog wel wat bij kijken. Niet iedere werkgever heeft de tijd of de vakkennis om dit zelf in orde te maken. Loonvisie heeft dat wel. Al ruim 20 jaar hebben wij ervaring met het voeren van salaris- en personeelsadministratie voor een groot aantal MKB-bedrijven en administratiekantoren.
Ook als u zelf bepaalde zaken kunt uitvoeren, kunt u bij Loonvisie terecht voor een van onze diensten of voor een goed advies.

Naast de salaris- en personeelsadministratie kunt u bij Loonvisie ook terecht voor zaken op het gebied van arbeidsrecht, P&O advies, verzekeringen en verzuim.

Administratie- en accountantskantoren

Loonvisie heeft alles in huis om administratie- en accountantskantoren het werk op gebied van salaris- en personeelsadministratie uit handen te nemen, waardoor u zich weer kunt richten op uw core business.

Dankzij de pakketten die Loonvisie aanbiedt kunt u altijd en overal in de cloud uw gegevens inzien. U kunt zelf mutaties doorvoeren en tevens autorisaties geven voor medewerkers of klanten om zelf wijzigingen door te voeren. Door de slimme koppelingen met een diversiteit aan software, zoals boekhoudpakketten, planningstools en pensioen- en verzekeringsdashboards hoeft u zaken niet dubbel in te voeren en bespaart u veel tijd en vermijdt u fouten door het verkeerd overnemen van gegevens. Daarnaast is het mogelijk standaardinstellingen op te slaan, waardoor nieuwe bedrijven of nieuwe medewerkers snel en eenvoudig door u zelf ingevoerd kunnen worden. Bepaalde activiteiten kunnen ingepland of automatisch uitgevoerd worden, met als voordeel dat u hier geen omkijken meer naar heeft en niks meer vergeet te doen. Wijzigingen in wet- en regelgeving worden bijna allemaal automatisch doorgevoerd. En zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om alle cao-gerelateerde instellingen te koppelen.
Daarnaast beschikt het pakket van Loonvisie over de mogelijk een compleet digitaal HR-dossier op te bouwen, waarmee verlof, verzuim, maar ook bijzondere momenten vastgelegd kunnen worden. En groot voordeel zijn de diverse managementrapportages die makkelijk uit het systeem gehaald kunnen worden.
Oftewel: Loonvisie zorgt voor een snellere en minder foutgevoelige salaris- en personeelsadministratie die u altijd en overal up-to-date kan (laten) zien.

  • Bel mij terug

    Heeft u een vraag? Vul onderstaande in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  • Inschrijven nieuwsbrief

    Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
  • Disclaimer

    Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.