fbq('track', 'Purchase', {currency: "USD", value: 30.00});

Salaris- en personeelsadministratie

SALARIS- EN PERSONEELSADMINISTRATIE

Het salaris… uw medewerkers gaan er van uit dat ze het op het afgesproken moment ontvangen en alles dan in orde is. Maar hier komt nog wel wat bij kijken. Niet iedere werkgever heeft de tijd of de vakkennis om dit zelf in orde te maken. Loonvisie heeft dat wel. Al ruim 20 jaar hebben wij ervaring met het voeren van salaris- en personeelsadministratie voor een groot aantal mkb-bedrijven en accountants- & administratiekantoren.
Ook als u bepaalde zaken zelf kunt uitvoeren, kan Loonvisie u bijstaan met een van onze diensten of een goed advies. Naast de salaris- en personeelsadministratie kunt u bij Loonvisie ook terecht voor zaken op het gebied van arbeidsrecht, P&O advies, verzekeringen en verzuim.

Salaris- administratie online

Loonvisie biedt u de mogelijkheid uw salarisadministratie in de cloud in te zien. Door het gebruik van HR- en salarissoftware met slimme koppelingen met bijvoorbeeld diverse boekhoud- en planningspakketten, bent u altijd op de hoogte van een actuele stand van zaken en bespaart u veel tijd. Download hier het functionaliteitenoverzicht.
Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij kijken graag met u mee wat het beste past bij uw situatie. Hierbij kunnen we de salarispakketten op maat voor u inrichten en eventueel koppelen met uw andere bedrijfssoftware.
Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden en voordelen in een kennismakingsgesprek. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of het plannen van een demo.

Personeels-administratie

Wij leveren meer dan een salarisstrookje. Wij ontzorgen u bij de salaris- en personeelsadministratie van uw medewerkers.

Bepaal zelf wat u in eigen hand houdt en waar u profiteert van het gemak van onze dienstverlening

Uw gegevens op een veilige manier inzien door in te loggen op onze portal. Afhankelijk van uw keuze voor pakket en functionaliteiten heeft u toegang tot de personeelsgegevens, digitale loonstroken en meer. Inzicht, overzicht en tijdwinst zijn grote voordelen van deze digitale dienstverlening.

Wij maken desgewenst de arbeidsovereenkomsten en voeren alle vereiste formaliteiten uit rond het aannemen en ontslaan van personeel. Ook kunnen wij voor u de aan- en afmeldingen verzorgen naar pensioen- en andere inkomensverzekeraars, waarbij we tevens de (voorschot)nota’s kunnen controleren en aanpassen.

Quick Scan

Loonvisie heeft een Quick Scan ontwikkeld waarbij inzichtelijk wordt of u uw personeels- en salarisadministratie op orde hebt.
Na het invullen van enkele meerkeuze vragen krijgt u een resultaat in de vorm van een stoplichtmodel: Groen, oranje of rood.

Groen: U hebt alles goed op orde.
Oranje/Rood: Blijf niet wachten totdat het groen wordt. Bel Loonvisie nu voor een goed advies.

Overstappen?

Kunt u hulp gebruiken bij de salaris- en personeelsadministratie?
Steeds meer ondernemers besteden dit uit om hun tijd te besteden aan het ontwikkelen van hun bedrijf. Het is lastig om salarisadministrateur, arbeidsjurist en HR specialist in één te zijn. Wij hebben hier de expertise voor in huis; alles onder één dak.

Als u uw salarisadministratie uitbesteedt aan Loonvisie zorgen wij voor een soepele overgang. Profiteer nu van een overstap naar ons HR-portaal!

Advies abonnement

Constateert u ook regelmatig een tekort aan specifieke kennis op uw personeels- en salarisadministratie? Heeft u ook het gevoel telkens het wiel opnieuw uit te vinden?

Wij hebben de ideale oplossing voor u: het Loonvisie advies abonnement

Als u effectief ondersteund wilt worden op het gebied van loonverwerking, arbeidsrecht, loonheffingen en sociale verzekeringswetten, kunt u kiezen voor het “Loonvisie abonnement”. U kunt zich aansluiten bij Loonvisie voor een gering bedrag per jaar.

Wat wij u hiervoor bieden:

Periodieke nieuwsbrieven met actuele informatie;

Kort telefonisch advies;

Toegang tot jaarlijkse actualiteiten bijeenkomst.

Informatie
Wilt u zich abonneren of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Neem snel contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Nieuws

Een overzicht van het laatste nieuws voor Salaris- en personeelsadministratie

ONZE DIENSTEN

Loonvisie neemt uw zorgen rond salaris- en personeelsadministratie graag compleet of gedeeltelijk uit handen.
Salaris- en personeelsadministratie
HR Advies
Juridisch advies
Verzekeringen en verzuim

salarisadministratie@loonvisie.nl
0317 - 61 91 25

De Hofstede 57
4033 BV Lienden

 

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

ALLE EXPERTISE VOOR:

Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft voor:
Ondernemers
Accountant- en administratiekantoren

BRANCHES

Loonvisie heeft jarenlange ervaring met salaris- en personeelsadministratie in verschillende branches, zoals:
Horeca
Transport & logistiek
Metaal & techniek
Huisartsen

salarisadministratie@loonvisie.nl
0317 - 61 91 25

De Hofstede 57
4033 BV Lienden

 

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

© Loonvisie - Realisatie: Woerdekom Webdesign

 

Loonvisie heeft een nieuw logo!

En bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe huisstijl.
 
De komende periode wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd op de website.