Werken bij

Bekijk hieronder de laatste vacatures:

 • Vacature ervaren salarisadministrateur – Drachten

  Geplaatst op 15 mei 2019

  Voor onze nieuwe vestiging in Drachten zijn wij op zoek naar een nieuwe collega:

  Ervaren Salarisadministrateur (32-40 uur)

  Wat houdt deze functie in?

  In deze functie als ervaren salarisadministrateur behandel je zelfstandig de (meer gecompliceerde) opdrachten. Je bent in staat om, vanuit een klantgerichte houding, zelfstandig en accuraat te werken. Je signaleert tijdig problemen, maar ook kansen en mogelijkheden bij de klant. Je bent eigenlijk een echte adviseur voor klanten. In deze functie wordt een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid verwacht.
  Lees verder »
 • Vacature ervaren salarisadministrateur – Roermond

  Geplaatst op 6 maart 2019

  Voor onze vestiging in Roermond zijn wij op zoek naar een nieuwe collega:

  Ervaren Salarisadministrateur (32-40 uur)

  Wat houdt deze functie in?

  In deze functie als ervaren salarisadministrateur behandel je zelfstandig de (meer gecompliceerde) opdrachten. Je bent in staat om, vanuit een klantgerichte houding, zelfstandig en accuraat te werken. Je signaleert tijdig problemen, maar ook kansen en mogelijkheden bij de klant. In deze functie wordt een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid verwacht.
  Lees verder »

Wij zijn doorlopend opzoek naar professionals op het gebied van P&O, Salaris en Consultancy.
Ben je van mening dat je een aanwinst bent voor Loonvisie salaris- en personeelsadministratie? Stuur dan een open sollicitatie met motivatie en CV naar salarisadministratie@loonvisie.nl.

 • Bel mij terug

  Heeft u een vraag? Vul onderstaande in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

 • Inschrijven nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
 • Disclaimer

  Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.