Partners

Loonvisie is partner van WAC (Wagenvoort Advies Compas)

Logo WAC
WAC is een groep met bedrijven op het gebied van financiële diensten. De groep heeft haar naam te danken aan de oprichter en eigenaar Nico Wagenvoort. Bij WAC komt op één centrale plek de dienstverlening bij elkaar. Hier start de samenwerking met klanten, partners en overige partijen. Door het bundelen van de diensten biedt WAC en haar partners hun klanten meer overzicht en efficiëntie. De cijfers zijn de basis, maar de specialisten bieden extra inzicht in de kansen en mogelijkheden door gebruik te maken van hun eigen expertise. De klant kan nu eenmaal niet van alles op de hoogte zijn. Hij bepaalt de richting, WAC biedt een kompas. Samen houden we de koers in de gaten.

Kijk op www.waq.nl voor de dienstverlening en partners van WAC.

 

Indien nodig wordt de expertise van onze partners ingeschakeld, zodat u altijd optimaal geadviseerd en begeleid wordt. Naast de diverse accountants- en administratiekantoren waar wij veel contact mee hebben, schakelen wij bijvoorbeeld regelmatig met:

 

Aldenhof

Aldenhof – Werving en selectie, detachering
Aldenhof biedt zowel detachering als werving & selectie aan. Aldenhof heeft een specialisatie op het gebied van detachering van financieel personeel.

 

Logo Alfisure
Alfisure is een klein, onafhankelijk assurantiekantoor op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten met als specialiteit Employee Benefits.

  • Bel mij terug

    Heeft u een vraag? Vul onderstaande in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  • Inschrijven nieuwsbrief

    Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
  • Disclaimer

    Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.