fbq('track', 'Purchase', {currency: "USD", value: 30.00});

Ondernemers

Geen onderneming is hetzelfde en uw personeel is uniek. Loonvisie heeft jarenlange ervaring met salaris- en personeelsadministratie in verschillende branches. Voor elke klant bieden we onze dienstverlening, eventueel als maatwerk. En uiteraard lezen we ons in in uw branche specifieke eigenschappen.
Korte lijnen brengen u snel in contact met een medewerker met kennis van zaken. Het team van Loonvisie staat voor u klaar.

Horeca

U weet alles op het gebied van gastvrijheid en kent ieder ingrediënt van uw menukaart. Maar daarnaast nog alles bijhouden op het gebied van personeel en salaris is misschien wat veel van het goede.
Door onze jarenlange ervaring met diverse horecaondernemers als klant weten wij wat er speelt in uw branche.

Transport & Logistiek

Wegtransportbedrijven en logistieke dienstverleners zijn altijd in beweging, letterlijk en figuurlijk. Ontwikkelingen binnen deze branche volgen elkaar in rap tempo op. De sector is afhankelijk van de conjunctuur en de politiek. Over cao’s wordt met regelmaat onderhandeld. Personeel is lastig te krijgen en de inzet van ZZP’ers vereist een aantal randvoorwaarden.

Metaal & Techniek

Uw salaris- en personeelsadministratie een heet hangijzer? Besteed het dan uit aan Loonvisie. Bedrijven in de metaal & technische sector worden veel geconfronteerd met veranderingen in technologie en de maatschappij. Het kost tijd en geld om mee te gaan in innovatie.

Huisartsen

De gemiddelde huisartsenpraktijk wordt steeds complexer. U bent graag bezig met zorg voor patiënten, maar ook de administratieve kant kost een hoop tijd. En een praktijkmanager kan als echte duizendpoot ook wel wat ondersteuning gebruiken.

Staat uw branche er niet bij? Kom met ons in gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen.

Advies

Naast salarisadministratie voor verschillende soorten ondernemers staan wij u graag bij met gedegen advies. Of het nu gaat om HR, detachering, juridische zaken of verzekeringen & verzuim, Loonvisie beschikt over de specialisten die u verder kunnen helpen.

Het is lastig om salarisadministrateur, arbeidsjurist en HR specialist in één te zijn. Wij hebben hier de expertise voor in huis; het salarisadministratiekantoor met alles onder één dak. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Detachering

Heeft u tijdelijk een ervaren salarisadministrateur nodig? Wij detacheren! Maak kennis met onze ervaren collega’s. Onze vakmensen hebben ruime ervaring als salarisadministrateurs en -adviseurs in de accountancy en het bedrijfsleven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Neem snel contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

ONZE DIENSTEN

Loonvisie neemt uw zorgen rond salaris- en personeelsadministratie graag compleet of gedeeltelijk uit handen.
Salaris- en personeelsadministratie
HR Advies
Juridisch advies
Verzekeringen en verzuim

salarisadministratie@loonvisie.nl
0317 - 61 91 25

De Hofstede 57
4033 BV Lienden

 

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

ALLE EXPERTISE VOOR:

Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft voor:
Ondernemers
Accountant- en administratiekantoren

BRANCHES

Loonvisie heeft jarenlange ervaring met salaris- en personeelsadministratie in verschillende branches, zoals:
Horeca
Transport & logistiek
Metaal & techniek
Huisartsen

salarisadministratie@loonvisie.nl
0317 - 61 91 25

De Hofstede 57
4033 BV Lienden

 

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

© Loonvisie - Realisatie: Woerdekom Webdesign

 

Loonvisie heeft een nieuw logo!

En bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe huisstijl.
 
De komende periode wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd op de website.