Bijeenkomsten

De adviseurs van Loonvisie gaan graag het land in om klanten en geïnteresseerden op de hoogte te houden van wijzigingen in de wet- en regelgeving of trends op het gebied van salaris- en personeelsadministratie.
Enkele malen per jaar organiseren wij daarom diverse bijeenkomsten.

Actualiteitenbijeenkomsten

In december staan altijd onze actualiteitenbijeenkomsten op het programma, waarbij wij u op de hoogte brengen van de veranderingen voor het nieuwe jaar.

AVG-bijeenkomst: wat betekent de nieuwe privacywet voor u als ondernemer?

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Persoonsgegevens, van kracht. Samen met onze partner Boschland accountants en adviseurs organiseren wij in mei 2018 informatiebijeenkomsten over de AVG.
Wilt u een van deze gratis bijeenkomsten bijwonen? Kijk voor meer informatie en aanmelden op boschland.nl/avg-bijeenkomst

 

  • Bel mij terug

    Heeft u een vraag? Vul onderstaande in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  • Inschrijven nieuwsbrief

    Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
  • Disclaimer

    Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.