Koppeling met Amersfoortse Verzekeringen gerealiseerd

Loonvisie en Alfisure hebben een unieke koppeling met de Amersfoortse Verzekeringen gerealiseerd. Met deze koppeling bieden wij klanten een efficiënte personeels- & salarisadministratie en een zorgeloze polisadministratie. Door deze samenwerking zijn dubbele handelingen verleden tijd. De Amersfoortse Verzekeringen kwam even op de koffie om dit feit met ons te vieren.

Dankzij de jarenlange samenwerking van Alfisure met de verzekeraar en het online HR-portaal van Loonvisie was deze koppeling een logische stap in het optimaliseren van de dienstverlening naar de klanten en hun medewerkers en het vergroten van het gemak voor de gebruikers.

Amersfoortse

V.l.n.r. Rene Verborg (De Amersfoortse), Henk Zevering (Loonvisie), Maarten de Wit (Alfisure)

Wilt u meer weten over deze koppeling? Wilt u ook gebruik maken van dit gemak? Neem dan contact met ons op.

< terug naar nieuwsoverzicht

  • Bel mij terug

    Heeft u een vraag? Vul onderstaande in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  • Inschrijven nieuwsbrief

    Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
  • Disclaimer

    Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.