Juridisch advies voor MKB

Als ondernemer wordt u nogal eens geconfronteerd met juridische kwesties, waarbij u deskundige hulp nodig heeft. Ook hierin kan Loonvisie u ondersteunen, dit doen we met onze juridische afdeling.

Onze gespecialiseerde juristen helpen u graag uit de brand.

Neem direct contact op.

Specialist op gebied van arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is heel divers en moeilijk te overzien als u er niet dagelijks mee bezig bent. Als werkgever heeft u veel verplichtingen naar uw werknemers toe. Soms komt u in een situatie terecht waarin u afscheid wilt nemen van een werknemer door middel van ontslag. Soms functioneren werknemers niet naar behoren. Of ontstaan er vragen over werktijden en vakantiedagen. Weet u wat uw verplichtingen zijn in zulke gevallen?

Onze arbeidsrechtjuristen staan voor u klaar, van het begin van een arbeidsrelatie tot het einde. Wij stellen graag arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaardenreglementen voor u op. Maar wij staan u ook bij met ontslagaanvragen of -vergunningen, adviseren bij conflicten en procederen waar nodig. Nog belangrijker: we kunnen u begeleiden bij dossieropbouw, zodat u achteraf niet tegen problemen aan loopt.

Het voordeel van de Loonvisie juristen

U kunt ons vragen stellen over een geldlening, maar we kunnen u ook helpen bij aanschrijven van wanbetalers. We staan u bij in ontslagzaken, maar we kunnen ook algemene voorwaarden, een aandeelhoudersovereenkomst, een vof overeenkomst of een akte van geldlening voor u opstellen. Kortom, u kunt bij ons terecht voor uiteenlopende zaken.

De kwaliteit en ondersteuning van een advocaat zonder dat daar hetzelfde hoge prijskaartje aan hangt. Daarnaast kunt u altijd op korte termijn bij ons terecht. En mocht het nodig zijn om derden in te schakelen, dan beschikken wij over een breed netwerk.

Vaak wordt er te lang gewacht met het inwinnen van advies, hierdoor wordt kostbare tijd verspild. Wacht niet langer, maar neem contact op met ons voor al uw juridische vragen of problemen.

Mr. Nathalie van Goor

Stuur Nathalie een e-mail
Mr. Nathalie van Goor

 

  • Bel mij terug

    Heeft u een vraag? Vul onderstaande in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  • Inschrijven nieuwsbrief

    Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
  • Disclaimer

    Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.