Juridisch

Loonvisie beschikt over ervaren professionals gespecialiseerd in (arbeids-)juridische zaken.  Onze medewerkers kunnen u helpen met vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht, geven juridisch advies voor MKB, nemen uw contracten door of stellen deze voor u op en kunnen u begeleiden op het gebied van incasso’s.

Wij hebben de up-to-date kennis in huis om te zorgen dat u niet voor juridische verrassingen komt te staan. Onze ervaren collega’s assisteren u graag bij uw vraagstukken en uitdagingen op juridisch vlak. Of het nu gaat om een geschil of het voorkomen hiervan, de arbeidsrechtsjuristen van Loonvisie helpen u over de obstakels heen. Zodat u zich zorgeloos kunt richten op ondernemen.

 

Afbeelding Loonvisie Legal Scan

Hoe is het gesteld met de juridische risico’s in uw bedrijf?

Ondernemen is risico’s nemen. Om risico’s te kunnen beheersen moeten ze eerst in kaart worden gebracht. Daarom hebben wij voor u de legal scan ontwikkeld.
Wetgeving verandert voortdurend. Het is voor u dan ook vrijwel onmogelijk om alle wijzigingen bij te houden. Maar ook nieuwe zakenpartners hebben invloed op de juridische risico’s die u en uw onderneming lopen.

Juridische APK

Binnen twee uur lichten wij gratis uw bedrijf door. Door overzicht te geven op juridisch gebied, bieden wij inzicht in de mogelijke bedreigingen. We brengen de belangrijkste risico’s in kaart en stellen gerichte verbeteringen in uw bedrijfsvoering voor.

Juridische risico’s komen overal en altijd voor, zichtbaar en onzichtbaar. Voorkom hoge juridische kosten achteraf, vraag naar de Legal Scan!
Bel (0317) 619125 of mail naar juridisch@loonvisie.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken.

  • Bel mij terug

    Heeft u een vraag? Vul onderstaande in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  • Inschrijven nieuwsbrief

    Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
  • Disclaimer

    Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.