fbq('track', 'Purchase', {currency: "USD", value: 30.00});

In de spotlight: Krishna

door | jul 27, 2021 | HR Advies

Wie ben je?
Krishna Destoop-Badloe, 52 jaar, en woonachtig in Echteld. Bij Loonvisie maak ik deel uit van een team van salarisadministrateurs en HR-adviseurs. Zelf ben ik werkzaam als senior salarisadministrateur en als salarisadviseur.

Hoe bevalt de combinatie van gedetacheerd worden en je eigen werkzaamheden binnen Loonvisie uitvoeren?
Naast het behartigen van de loonadministratie van diverse klanten wordt ik ook gedetacheerd.

‘’Detachering biedt zeker meerwaarde’’

Via detachering krijg ik de kans om bij veel bedrijven binnen te kijken en mijn kennis en ervaring te delen en te verbreden. Contact met verschillende klanten vind ik het leukst, omdat ik dan direct kan bijdrage aan het tijdig en juist verwerken van de loonadministratie. Dat voelt erg goed en daarnaast bouw je daarmee razend snel een netwerk op. Handig voor in de toekomst! Bij Loonvisie vinden we het belangrijk om hier actief aan bij te dragen en netwerkmogelijkheden te faciliteren.

Wat zijn je hobby’s?
Het werken bevalt mij heel goed. Er is sprake van veel hectiek, maar dankzij mijn hobby’s kan ik daar goed mee om gaan. Regelmatig ben ik op de tennisbaan te vinden. Een andere hobby van mij is duiken. Ik heb bijzondere duiken mogen maken in zowel Nederland als in het buitenland.

Wat zorgt ervoor dat jij werkgeluk ervaart bij Loonvisie?
De afwisseling van de werkzaamheden bij Loonvisie in combinatie met detachering. Daarnaast is de sfeer op de werkvloer goed, dat vind ik fijn.

Maandelijks het laatste nieuws op het gebied van personeel en salaris in uw mail?
Schrijf u in voor onze nieuwbrief.ONZE DIENSTEN

Loonvisie neemt uw zorgen rond salaris- en personeelsadministratie graag compleet of gedeeltelijk uit handen.
Salaris- en personeelsadministratie
HR Advies
Juridisch advies
Verzekeringen en verzuim

salarisadministratie@loonvisie.nl
0317 - 61 91 25

De Hofstede 57
4033 BV Lienden

 

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

ALLE EXPERTISE VOOR:

Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft voor:
Ondernemers
Accountant- en administratiekantoren

BRANCHES

Loonvisie heeft jarenlange ervaring met salaris- en personeelsadministratie in verschillende branches, zoals:
Horeca
Transport & logistiek
Metaal & techniek
Huisartsen

salarisadministratie@loonvisie.nl
0317 - 61 91 25

De Hofstede 57
4033 BV Lienden

 

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

© Loonvisie - Realisatie: Woerdekom Webdesign

Share This

 

Loonvisie heeft een nieuw logo!

En bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe huisstijl.
 
De komende periode wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd op de website.