fbq('track', 'Purchase', {currency: "USD", value: 30.00});

In de spotlight: Cynthia

door | feb 24, 2022 | HR Advies

Kan je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Cynthia Cornelissen. Geboren en getogen in de stad Deventer. Twee en een half jaar geleden heb ik de stad verruild voor een dorpje in het land van Maas en Waal. Hier woon ik samen met mijn vriend Daan. Wij hebben geen kinderen of huisdieren.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om lekker te koken of te bakken. Daarnaast kijk ik graag series of speel ik bordspellen. Verder houd ik erg van puzzelen, zowel legpuzzels, sudoku’s, of het uitpluizen van stambomen. Vooral met dat laatste kan ik uren bezig zijn om weer het één en ander uit te zoeken voor mijn eigen stamboom, of voor vrienden.

Wat is je functie binnen Loonvisie en wat zijn je werkzaamheden?

Sinds 1 december 2019 ben ik werkzaam bij Loonvisie op de vestiging in Rhenen. Ondertussen alweer  meer dan twee jaar. Mijn voornaamste werkzaamheden zijn het verwerken van salarissen voor klanten en het geven van advies over de loonheffingen of arbeidsrecht. Daarnaast komen er de laatste tijd meer advies opdrachten binnen op het gebied van HR. Door mijn afgeronde opleiding richting International HRM word ik hierbij betrokken. Verder ben ik verantwoordelijk voor het opstarten van de salarisadministratie van nieuwe klanten. Ik leg koppelingen tussen ons HR-Portaal en bijvoorbeeld een arbodienst, een boekhoudpakket, of een verzuimverzekering.

Je geeft aan betrokken te zijn bij de koppelingen tussen het HR-Portaal. Wat houden de HR workflows binnen het HR-Portaal in?

De HR workflows zijn een optie in het HR-Portaal om de HR processen van de klanten te optimaliseren. Neem bijvoorbeeld het onboardingsproces binnen een bedrijf. Vaak bevat dit proces veel taken waarvoor verschillende mensen (lees HR, managers, of sollicitanten) zelf verantwoordelijk voor zijn. In de HR workflows is het mogelijk om al deze stappen te definiëren. De volgorde waarin deze taken uitgevoerd dienen te worden bepaal je zelf. De taak komt automatisch bij de juiste personen terecht. Daarnaast is het mogelijk dat aankomende werknemers zelf hun eerste werkdag formulier uploaden, zodat alle gegevens meteen correct in het dossier vermeld staan.  Ook is het mogelijk om nieuwe of verlengde arbeidsovereenkomsten te laten ondertekenen via het HR-Portaal, zodat er niet meer separaat gemaild hoeft te worden.

Kortom, de HR workflows hebben veel meerwaarde voor de klanten. Processen verlopen op deze manier veel efficiënter, aangezien alles digitaal gaat. Het is inzichtelijk wie voor welke taak verantwoordelijk is en het is duidelijk te zien wat de status is van elke taak.

Hoe blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vakgebied?

Intern worden we maandelijks bijgepraat door collega’s tijdens het vaktechnisch overleg. In dit overleg worden arbeidsrechtelijke vraagstukken besproken waar we tijdens het werk tegenaan lopen. Verder lees ik verschillende vakbladen, zoals Salaris Rendement en Salaris Vanmorgen. Ook heb ik recentelijk extern de vakopleiding Payroll Services gevolgd.

Maandelijks het laatste nieuws op het gebied van personeel en salaris in uw mail?
Schrijf u in voor onze nieuwbrief.ONZE DIENSTEN

Loonvisie neemt uw zorgen rond salaris- en personeelsadministratie graag compleet of gedeeltelijk uit handen.
Salaris- en personeelsadministratie
HR Advies
Juridisch advies
Verzekeringen en verzuim

salarisadministratie@loonvisie.nl
0317 - 61 91 25

De Hofstede 57
4033 BV Lienden

 

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

ALLE EXPERTISE VOOR:

Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft voor:
Ondernemers
Accountant- en administratiekantoren

BRANCHES

Loonvisie heeft jarenlange ervaring met salaris- en personeelsadministratie in verschillende branches, zoals:
Horeca
Transport & logistiek
Metaal & techniek
Huisartsen

salarisadministratie@loonvisie.nl
0317 - 61 91 25

De Hofstede 57
4033 BV Lienden

 

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

© Loonvisie - Realisatie: Woerdekom Webdesign

Share This

 

Loonvisie heeft een nieuw logo!

En bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe huisstijl.
 
De komende periode wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd op de website.