fbq('track', 'Purchase', {currency: "USD", value: 30.00});

In de spotlight: Cindy

door | sep 27, 2021 | HR Advies

Wie ben jij?

Ik ben Cindy Pluijmen-Budé en woon in Landgraaf. Ik ben getrouwd met Roel en we hebben samen een zoon, Ryan,  van 13 jaar. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om series te kijken, te shoppen en met
mijn vriendinnen een lekker wijntje te gaan drinken. Op zaterdagmorgen kun je me bijna wekelijks
aan de zijlijn vinden als ik mijn zoon sta aan te moedigen bij zijn voetbalwedstrijd.

Hoelang werk je bij Loonvisie en op welke locatie?

Ik ben op 01-01-2014 in dienst getreden bij Loonvisie, destijds op de vestiging in Brunssum. Hierna ben ik naar onze vestiging in Eindhoven gegaan en daarna naar onze huidige vestiging in Roermond. Sinds 01-02-2021 ben ik ook voor 2 dagen per week werkzaam op onze nieuwe vestiging in Elsloo.

Vanaf het moment dat ik in dienst ben gekomen, heb ik me altijd zeer welkom gevoeld. Om met de woorden van Anita te spreken: ik ben in een warm bad terecht gekomen! (tijdens het gesprek met Anita dat aan mijn in dienst treden vooraf ging, gaf Anita aan dat het vast goed zou komen en ik
wellicht zou ervaren dat ik in een warm bad terecht zou komen; dit wás uiteindelijk ook écht zo!)

Hoe vind je het om op meerdere locaties te werken?

Ik ervaar het werken op meerdere locaties als prettig. Het zijn allemaal prettige werkomgevingen met prettige collega’s.

Hoe houd je contact tussen de verschillende vestigingen?

Op onze vestigingen in Roermond en Elsloo ben ik wekelijks aanwezig, en met mijn collega’s in Rhenen bel en mail ik dagelijks. Daarbij ga ik ook wel eens naar onze vestiging in Rhenen voor overleg of een cursus. (tijdens de afgelopen corona-tijd hebben deze overleggen voornamelijk via teams plaatsgevonden, dus ben ik al enige tijd niet meer geweest).

Wat maakt voor jou een leuke werkdag bij Loonvisie?

In een prettige werkomgeving alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot salarisadministratie verrichten en daar waar nodig voorkomende problemen bij klanten zoveel
mogelijk proberen op te lossen zodat ze tevreden kunnen zijn over onze dienstverlening.

Blijde klanten zorgen ervoor dat ik zelf met een blij gevoel naar huis ga!

Maandelijks het laatste nieuws op het gebied van personeel en salaris in uw mail?
Schrijf u in voor onze nieuwbrief.ONZE DIENSTEN

Loonvisie neemt uw zorgen rond salaris- en personeelsadministratie graag compleet of gedeeltelijk uit handen.
Salaris- en personeelsadministratie
HR Advies
Juridisch advies
Verzekeringen en verzuim

salarisadministratie@loonvisie.nl
0317 - 61 91 25

De Hofstede 57
4033 BV Lienden

 

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

ALLE EXPERTISE VOOR:

Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft voor:
Ondernemers
Accountant- en administratiekantoren

BRANCHES

Loonvisie heeft jarenlange ervaring met salaris- en personeelsadministratie in verschillende branches, zoals:
Horeca
Transport & logistiek
Metaal & techniek
Huisartsen

salarisadministratie@loonvisie.nl
0317 - 61 91 25

De Hofstede 57
4033 BV Lienden

 

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

© Loonvisie - Realisatie: Woerdekom Webdesign

Share This

 

Loonvisie heeft een nieuw logo!

En bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe huisstijl.
 
De komende periode wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd op de website.