fbq('track', 'Purchase', {currency: "USD", value: 30.00});

Digitale HR Services

Met de HR-Services van Loonvisie worden de HR processen geautomatiseerd, zodat er meer tijd over blijft voor uw medewerkers. En daarnaast kunt u zich meer focussen op uw bedrijfsvoering. Overtuig uzelf van het gemak van de HR-Services en neem contact op met één van onze adviseurs.  

 

Gestroomlijnde processen

Geen dubbel werk

Diverse abonnementsvormen

Innovatie en automatisering

Snellere processen

Digitalisering bespaart tijd, dit geldt ook voor het gebruik van digitale HR workflows. Binnen ons HR-Portaal wordt dit duidelijk zichtbaar bij het onboarden van een nieuwe medewerker. In het handmatige proces worden alle documenten handmatig ingevuld, gescand, gemaild en verwerkt. Denk hierbij aan een loonheffingsverklaring en formulieren voor persoonlijke informatie. Handmatig is dit een tijdrovende klus, die vaak zorgt voor vertraging in het proces. Door gebruik te maken van ons HR-Portaal is dit verleden tijd. De dataverzameling verloopt volledig digitaal, wat het proces aanzienlijk versneld.

Geen dubbel werk meer

Simpele werkzaamheden zorgen voor veel dubbel werk. Bijvoorbeeld persoonsgegevens die door een nieuwe medewerker op papier bij jou worden aangeleverd. Vervolgens worden deze door jou, de werkgever, via de mail aangeleverd bij de salarisverwerker. De salarisadministrateur typt vervolgens de gegevens weer over in de salarissoftware. Ons HR-Portaal zorgt ervoor dat je geen dubbel werk meer verricht. De benodigde data wordt digitaal opgehaald bij de bron, in dit geval de nieuwe medewerker. Deze data wordt aangevuld door de werkgever en zodra dit compleet, wordt dit automatisch verwerkt in de salarisadministratie. Een stuk efficiënter.

Volledige dataverzameling

Veel handmatig werk kost niet alleen veel tijd en geld, maar is ook een stuk foutgevoeliger. Een typfout is immers zo gemaakt. Daarnaast komt het ook wel eens voor dat een nieuwe medewerker een gegeven vergeet in te vullen. Binnen het HR-Portaal is dit niet meer mogelijk. Het is pas mogelijk om het proces af te ronden als alle gegevens compleet zijn. Hierdoor realiseer je op een zeer eenvoudige manier een volledige dataverzameling. 

Duidelijke verantwoordelijken

In een workflow wordt altijd gewerkt volgens een stappenplan, waar het vaak onmogelijk is om een stap over te slaan. Terwijl handmatig, voor de voortgang, het nog wel eens kan voorkomen dat een stap overgeslagen wordt. Dit kan achteraf weer vergeten worden, waardoor er gegevens ontbreken. In het HR-Portaal wordt er bij elke stap een verantwoordelijke aangewezen, deze wordt via de mail op de hoogte gebracht. Hierdoor is iedereen op de hoogte en blijft het proces doorlopen, wat de snelheid en de kwaliteit ten goede komt.  

Transparante status

Als het HR proces handmatig gebeurt, mis je vaak het overzicht. Dit komt omdat je het vaak uitbesteedt aan een collega en je nergens online inzicht hebt. Om te weten hoe het ervoor staat moet je dit persoonlijk aan de desbetreffende collega vragen. Met onze digitale HR workflows heb je altijd inzage in ht hele proces. Als eigenaar van de workflow zie je de actuele status en kan je zien wie en wanneer welke stap heeft afgerond. Dit inzicht zorgt voor een overzicht wat je helpt grip te houden op alle processen. 

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Neem snel contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Nieuws

Een overzicht van het laatste nieuws voor Juridisch Advies

ONZE DIENSTEN

Loonvisie neemt uw zorgen rond salaris- en personeelsadministratie graag compleet of gedeeltelijk uit handen.
Salaris- en personeelsadministratie
HR Advies
Juridisch advies
Verzekeringen en verzuim

salarisadministratie@loonvisie.nl
0317 - 61 91 25

De Hofstede 57
4033 BV Lienden

 

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

ALLE EXPERTISE VOOR:

Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft voor:
Ondernemers
Accountant- en administratiekantoren

BRANCHES

Loonvisie heeft jarenlange ervaring met salaris- en personeelsadministratie in verschillende branches, zoals:
Horeca
Transport & logistiek
Metaal & techniek
Huisartsen

salarisadministratie@loonvisie.nl
0317 - 61 91 25

De Hofstede 57
4033 BV Lienden

 

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

© Loonvisie - Realisatie: Woerdekom Webdesign

 

Loonvisie heeft een nieuw logo!

En bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe huisstijl.
 
De komende periode wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd op de website.