fbq('track', 'Purchase', {currency: "USD", value: 30.00});

Salarisadministratie voor huisartsenpraktijken

Geen onderneming is hetzelfde en uw personeel is uniek. Loonvisie heeft jarenlange ervaring met salaris- en personeelsadministratie. Daarbij bieden bij HR services voor verschillende branches. Voor elke klant bieden we onze dienstverlening, eventueel als maatwerk. En uiteraard lezen we ons in in uw branche specifieke eigenschappen.
Korte lijnen brengen u snel in contact met een medewerker met kennis van zaken. Het team van Loonvisie staat voor u klaar.

Salarisadministratie voor huisartsen

De gemiddelde huisartsenpraktijk wordt steeds complexer. U bent graag bezig met zorg voor patiënten, maar ook de administratieve kant kost een hoop tijd. Dus een praktijkmanager kan als echte duizendpoot ook wel wat ondersteuning gebruiken.

Loonvisie kan ondersteunen met de salaris- en personeelsadministratie. Ook kunt u bij ons aankloppen voor advies op het gebied van HR en (arbeids)recht. Loonvisie heeft de hedendaagse instrumenten om de salarisadministratie voor huisartsenpraktijken efficiënt in te richten. Daarnaast ondersteunen wij waar nodig met persoonlijk contact over personeelsvraagstukken.

De specialisten van Loonvisie zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en de cao ontwikkelingen. Daarom kunt u bij ons terecht voor advies over arbeidscontracten, salarissen en subsidies. Maar ook op het gebied van online administratie, gekoppeld met uw planningssysteem of verzuimverzekeraar helpen we u graag.

Het voordeel van uitbesteden van salarisadministratie voor huisartsenpraktijken:
Gemak: via een online portaal ziet u altijd en overal hoe u ervoor staat.
Efficiency: naast salarisverwerking ook koppeling van urensysteem en tijdregistratie op uw salarissystemen en bedrijfsadministratie.
Deskundigheid: Loonvisie heeft verstand van alle wettelijke regelingen en cao’s die gelden in de huisartsenzorg. En uiteraard de algemene regelgeving waar alle ondernemingen in Nederland zich aan moeten houden.
Maatwerk: stel zelf uw gewenste dienstenpakket samen bij Loonvisie.

Wilt u weten wat onze gespecialiseerde adviseurs voor uw huisartsenpraktijk kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek. Of vraag gelijk een offerte of een demo aan.

Quick Scan

Loonvisie heeft een Quick Scan ontwikkeld waarbij inzichtelijk wordt of u uw personeels- en salarisadministratie op orde hebt.
Na het invullen van enkele meerkeuze vragen krijgt u een resultaat in de vorm van een stoplichtmodel: Groen, oranje of rood.

Groen: U hebt alles goed op orde.
Oranje/Rood: Blijf niet wachten totdat het groen wordt. Bel Loonvisie nu voor een goed advies.

Referenties

“Werkende oplossingen en goed advies!”

Loonvisie draait voor De Kleine Dommel de salarisadministratie en hebben deze onlangs geconverteerd naar de HR-Portaal, waardoor De Kleine Dommel zelf meer inzicht krijgt in de stand van zaken.

“De Kleine Dommel was al klant bij Loonvisie toen ik op deze functie binnenkwam. Zelf heb ik gewerkt bij grotere organisaties met digitale personeelssystemen. In eerste instantie deed Loonvisie alleen de salarisadministratie voor de 20 medewerkers van De Kleine Dommel. Nu zijn we overgestapt op het HR-Portaal waardoor we zelf toegang hebben tot de personeelsgegevens en ieder moment zelf veel kunnen in zien. Dit helpt zowel de werknemer als ons om goed inzicht te hebben in vakantie-uren. Werknemer en werkgever hebben overal toegang tot informatie die nodig is van werknemers, wat we als zeer prettig ervaren.

Als praktijkmanager ben je van veel markten thuis, maar kan je niet overal specialist in zijn. Loonvisie luistert naar wat ik wil en waarom ik iets wil. Dit vertalen ze in een werkende oplossing of een goed advies.”

 
Andrea Blitterswijk – praktijkmanager bij Huisartsenpraktijk De Kleine Dommel

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Neem snel contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

ONZE DIENSTEN

Loonvisie neemt uw zorgen rond salaris- en personeelsadministratie graag compleet of gedeeltelijk uit handen.
Salaris- en personeelsadministratie
HR Advies
Juridisch advies
Verzekeringen en verzuim

salarisadministratie@loonvisie.nl
0317 - 61 91 25

De Hofstede 57
4033 BV Lienden

 

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

ALLE EXPERTISE VOOR:

Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft voor:
Ondernemers
Accountant- en administratiekantoren

BRANCHES

Loonvisie heeft jarenlange ervaring met salaris- en personeelsadministratie in verschillende branches, zoals:
Horeca
Transport & logistiek
Metaal & techniek
Huisartsen

salarisadministratie@loonvisie.nl
0317 - 61 91 25

De Hofstede 57
4033 BV Lienden

 

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

© Loonvisie - Realisatie: Woerdekom Webdesign

 

Loonvisie heeft een nieuw logo!

En bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe huisstijl.
 
De komende periode wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd op de website.