“Loonvisie heeft alles in huis!”

voor accountants- en administratiekantoren

Loonvisie heeft alles in huis om administratie- en accountantskantoren het werk op gebied van salaris- en personeelsadministratie uit handen te nemen. Zodat u zich weer kunt richten op uw core business.

Salaris- en personeels-administratie uitbesteden

Dankzij ons HR-Portaal kunt u altijd en overal in de cloud uw gegevens inzien. U kunt zelf mutaties doorvoeren en tevens autorisaties geven voor medewerkers of klanten om zelf wijzigingen door te voeren.
Door de slimme koppelingen met een diversiteit aan software, zoals boekhoudpakketten, planningstools en pensioen- en verzekeringsdashboards hoeft u zaken niet dubbel in te voeren. Hierdoor bespaart u veel tijd en vermijdt u fouten door het verkeerd overnemen van gegevens. Daarnaast is het mogelijk standaardinstellingen op te slaan, waardoor nieuwe bedrijven of nieuwe medewerkers snel en eenvoudig door u zelf ingevoerd kunnen worden. Bepaalde activiteiten kunnen ingepland of automatisch uitgevoerd worden, met als voordeel dat u hier geen omkijken meer naar heeft en niks meer vergeet te doen.
Wijzigingen in wet- en regelgeving worden bijna allemaal automatisch doorgevoerd. En zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om alle cao-gerelateerde instellingen te koppelen.
Wat dacht u van de mogelijkheid om een compleet digitaal HR-dossier op te bouwen, waarmee verlof, verzuim, maar ook bijzondere momenten vastgelegd kunnen worden. En groot voordeel zijn de diverse managementrapportages die makkelijk uit het systeem gehaald kunnen worden.

Oftewel: Loonvisie zorgt voor een snellere en minder foutgevoelige salaris- en personeelsadministratie die u altijd en overal up-to-date kunt (laten) zien. Hierdoor biedt u uw klanten op efficiënte wijze deze extra dienstverlening, terwijl u tijd overhoudt voor uw eigen werkzaamheden.

Advies

Naast de digitale dienstverlening op het gebied van salaris- en personeelsadministratie staan wij u graag bij met gedegen advies. Of het nu gaat om HR, detachering, juridische zaken of verzekeringen & verzuim, Loonvisie beschikt over de specialisten die u verder kunnen helpen.

Het is lastig om salarisadministrateur, arbeidsjurist en HR specialist in één te zijn. Wij hebben hier de expertise voor in huis; alles onder één dak. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

“Allebei in onze kracht”

Xerus is een boekhoudkantoor voor zzp’ers en mkb ondernemers die automatisch willen boekhouden in combinatie met goed advies. Loonvisie is hun vraagbaak op het gebied van personeel en salarissen.

“Wij zijn de huisarts van de onderneming. We helpen de klant met het voeren van een gezonde onderneming en als er iets beter kan, dan dragen we de juiste specialist aan om het op te lossen. Loonvisie is voor ons vaste partner op het gebied van HR- en salarisadministratie. Ze vullen ons aan en staan altijd voor ons klaar.”

 
Dennis van Kesteren – Relatiebeheerder/Boekhouder bij Xerus

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Neem snel contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

ONZE DIENSTEN

Loonvisie neemt uw zorgen rond salaris- en personeelsadministratie graag compleet of gedeeltelijk uit handen.
Salaris- en personeelsadministratie
HR Advies
Juridisch advies
Verzekeringen en verzuim

salarisadministratie@loonvisie.nl
0317 - 61 91 25

Herenstraat 108
3911 JH Rhenen

 

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

ALLE EXPERTISE VOOR:

Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft voor:
Ondernemers
Accountant- en administratiekantoren

BRANCHES

Loonvisie heeft jarenlange ervaring met salaris- en personeelsadministratie in verschillende branches, zoals:
Horeca
Transport & logistiek
Metaal & techniek
Huisartsen

salarisadministratie@loonvisie.nl
0317 - 61 91 25

Herenstraat 108
3911 JH Rhenen

 

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

© Loonvisie - Realisatie: Woerdekom Webdesign