fbq('track', 'Purchase', {currency: "USD", value: 30.00});

“Loonvisie heeft alles in huis!”

voor accountants- en administratiekantoren

Loonvisie heeft alles in huis om accountants- en administratiekantoren het werk op gebied van salaris- en personeelsadministratie uit handen te nemen. Zodat u zich weer kunt richten op uw core business.

Salaris- en personeels-administratie uitbesteden

Dankzij ons HR-Portaal kunt u altijd en overal in de cloud uw gegevens inzien. U kunt zelf mutaties doorvoeren en tevens autorisaties geven voor medewerkers of klanten om zelf wijzigingen door te voeren.
Door de slimme koppelingen met een diversiteit aan software hoeft u zaken niet dubbel in te voeren. Boekhoudpakketten, planningstools of pensioen- en verzekeringsdashboards zijn te koppelen aan de HR-Portaal. Hierdoor bespaart u veel tijd en vermijdt u fouten door het verkeerd overnemen van gegevens.

Daarnaast is het mogelijk standaardinstellingen op te slaan. Hierdoor kunnen nieuwe bedrijven of nieuwe medewerkers snel en eenvoudig door u zelf ingevoerd worden. Bepaalde activiteiten kunnen ingepland of automatisch uitgevoerd worden, met als voordeel dat u hier geen omkijken meer naar heeft en niks meer vergeet te doen.
Wijzigingen in wet- en regelgeving worden bijna allemaal automatisch doorgevoerd. En zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om alle cao-gerelateerde instellingen te koppelen.

Wat dacht u van de mogelijkheid om een compleet digitaal HR-dossier op te bouwen? Verlof, verzuim, maar ook bijzondere momenten kunnen hiermee vastgelegd worden. En groot voordeel zijn de diverse managementrapportages die makkelijk uit het systeem gehaald kunnen worden.

Oftewel: Loonvisie zorgt voor een snellere en minder foutgevoelige salarisadministratie voor accountants en administratiekantoren. U kunt de administratie altijd en overal up-to-date (laten) zien. Hierdoor biedt u uw klanten op efficiënte wijze deze extra dienstverlening. Terwijl u tijd overhoudt voor uw eigen werkzaamheden.

Advies

Naast salarisadministratie voor accountants en administratiekantoren staan wij u graag bij met gedegen advies. Of het nu gaat om HR, detachering, juridische zaken of verzekeringen & verzuim, Loonvisie beschikt over de specialisten die u verder kunnen helpen.

Het is lastig om salarisadministrateur, arbeidsjurist en HR specialist in één te zijn. Wij hebben hier de expertise voor in huis; het salarisadministratiekantoor met alles onder één dak. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Detachering

Heeft u tijdelijk een ervaren salarisadministrateur nodig? Wij detacheren! Maak kennis met onze ervaren collega’s. Onze vakmensen hebben ruime ervaring als salarisadministrateurs en -adviseurs in de accountancy en het bedrijfsleven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

 

“Allebei in onze kracht”

Xerus is een boekhoudkantoor voor zzp’ers en mkb ondernemers die automatisch willen boekhouden in combinatie met goed advies. Loonvisie is hun vraagbaak op het gebied van personeel en salarissen.

“Wij zijn de huisarts van de onderneming. We helpen de klant met het voeren van een gezonde onderneming en als er iets beter kan, dan dragen we de juiste specialist aan om het op te lossen. Loonvisie is voor ons vaste partner op het gebied van HR- en salarisadministratie. Ze vullen ons aan en staan altijd voor ons klaar.”

 
Dennis van Kesteren – Relatiebeheerder/Boekhouder bij Xerus

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Neem snel contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

ONZE DIENSTEN

Loonvisie neemt uw zorgen rond salaris- en personeelsadministratie graag compleet of gedeeltelijk uit handen.
Salaris- en personeelsadministratie
HR Advies
Juridisch advies
Verzekeringen en verzuim

salarisadministratie@loonvisie.nl
0317 - 61 91 25

De Hofstede 57
4033 BV Lienden

 

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

ALLE EXPERTISE VOOR:

Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft voor:
Ondernemers
Accountant- en administratiekantoren

BRANCHES

Loonvisie heeft jarenlange ervaring met salaris- en personeelsadministratie in verschillende branches, zoals:
Horeca
Transport & logistiek
Metaal & techniek
Huisartsen

salarisadministratie@loonvisie.nl
0317 - 61 91 25

De Hofstede 57
4033 BV Lienden

 

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

© Loonvisie - Realisatie: Woerdekom Webdesign

 

Loonvisie heeft een nieuw logo!

En bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe huisstijl.
 
De komende periode wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd op de website.